⭐ Grundat 2004 ⭐
-Ger dig servicen som du inte hittar någon annanstans!

Kundanpassade datorer
Vi erbjuder kundanpassade, fabriksnya datorer som byggs efter önskemål. NowhereElse expertis kan guida er till rätt hårdvara för de mest krävande spelen, till datorer anpassade för filmproduktion, eller för helt enkel vardaglig användning. Hör av er med Era önskemål, vi är öppna för förslag!

Rekonditionerade datorer
Vi har vanligtvis ett lager med rekonditionerade datorer (mestadels bärbara) till salu. Det är snabb omsättning på dessa datorer, så om ni är intresserade kan ni kontakta oss för att höra vad vilka modeller som finns just nu. Priserna varierar beroende på datortyp, kapacitet och prestanda. Vi erbjuder även hjälp med att installera och koppla in nätverk, skrivare och annan kringutrustning till alla datorer.

Hög kvalitet på både hårdvara och mjukvara
Rekonditionerade datorer från NowhereElse har genomgått många grundliga tester för att säkerställa dess fulla funktionalitet och kvalitet. Vi köper endast in datorer från de seriösaste i branschen - specialister på livscykelhantering och återanvändning av IT-teknik. De har bl.a. skolor, företag och myndigheter som kunder. När de rekonditionerade och uppfräschade datorerna kommer till oss på NowhereElse är hårddiskarna alltid fabriksnya och oanvända. Här förses de med vår formatering och vi genomför sedan ytterligare kvalitetstester, såsom RAM-minnes test och kompabilitetstester. Våra datormodeller är från början anpassade för användning hos myndigheter och större företag, med hårda krav på driftsäkerhet. Myndigheter använder en livscykelpolicy med en maxtid på ca. 1-3 år för sina datorer, innan de byts ut. Detta gör att datorerna vi säljer generellt sett fungerar stabilare och har en längre livslängd jämfört med konsumentdatorer. Här är några av skillnaderna mellan en budgetdator från de stora elektronikkedjorna och en rekonditionerad PC från NowhereElse:

Fördelar:
  • Mer hållbara chassin - De datormodeller vi säljer är ofta tillverkade av tåliga kvalitetsmaterial och inte lika "plastiga" som konsument/budgetdatorer. Även tangentborden håller längre.
  • Mer ergonomiska – bildskärmarna reflekterar inte ljus i samma utsträckning som många budgetmodeller. Även musplattor brukar upplevas som mer precisa.
  • Hårdvaran bygger på standardiserade komponenter som ger högre driftsäkerhet, t.ex. bättre kylning och bättre ventilation.
  • NowhereElse datorer kommer med ett komplett, rent och snabbt Windows 10-baserat operativsystem.
  • Miljöpåverkan blir betydligt mindre jämfört med att köpa en helt ny dator.

Nackdelar:
  • Batteritiden är vanligtvis något försämrad i rekonditionerade datorer.
  • Minimala kosmetiska förändringar kan förekomma på vissa datorer, dock aldrig repor på skärmen, eller något annat som påverkar funktioner och prestanda.

Datortillbehör och kringutristning
I vår nätbutik KvalitetShop.se hittar ni hårddiskar, minneskort, trådlösa tangentbord samt andra beprövade varor och lösningar för datorer.


^